RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Claudiu Timofte minte ca un birjar. După el, pensionarii nu ar trebui să mai existe în viața publică!

Realizatorul emisiunii „Pixelul Albastru”, difuzată de programul local de televiziune Bit TV, a oferit aseară, în cadrul emisiunii sale, un spectacol grotesc. Acesta a susținut, nici mai mult nici mai puțin, că pensionarii ar trebui „să-și mănânce pensia”, nu să se implice în activitățile municipiului.

 

  

 

Afirmația a fost făcută în contextul în care ieri, Dumitru Popa și Ion Moțatu au făcut apel la aleșii locali să-și însușească un proiect de hotărâre, de organizare a unui referendum în care populația să fie consultată dacă, în contextul în care ApaVital refuză să plătească redevența convenită, mai este oportună prezența municipiului în ARSACIS și delegarea serviciului de apă-canal către ApaVital.

Supărat că societatea civilă reacționează atunci când hotărârile de Consiliu Local sunt încălcate, Claudiu Timofte i-a luat la rost pe cei doi inițiatori, jignindu-i timp de 20 de minute. Timofte  a susținut că cei doi sunt niște trepăduși, adică: „om fără demnitate, lipsit de personalitate, care se pune în serviciul altuia, pentru treburi mărunte, adesea înjositoare” (cnf. dex), că se aseamănă cu animalele ce au funia pe coarne, că sunt plătiți de deputatul Rățoi pentru a agita apele, etc.

În delirul său, Timofte le-a recomandat celor doi să-și mănânce pensia și să nu se mai bage în viața publică. Cu alte cuvinte, dacă ești pensionar, ar trebui să nu mai exiști, să nu te mai preocupe nimic decât mâncarea. O jignire adresată nu numai lui Ion Moțatu, deoarece Dumitru Popa este încă activ, ci tuturor persoanelor ce au ieșit la pensie sau care au părinții în această situație. O discriminare pe vârstă, cum ar veni: ești bătrân – mănâncă și taci, nu mai ești folositor societății.

Pentru a denigra acțiunea celor doi pășcăneni, Claudiu Timofte nu s-a sfiit să mintă. Acesta a susținut că, din cauza lui Moțatu și Popa, pășcănenii au plătit penalități și dobânzi la așa zisele debite acumulate la ApaVital. În realitate, operatorul ieșean nu pretinde astfel de sume la Pașcani, lucru arhicunoscut la nivelul orașului.

Tot Timofte a mai susținut că ApaVital nu plătește redevența deoarece Primăria nu a predat rețelele către operatorul ieșean. O altă minciună. Aceste documentații sunt trimise de mai bine de o lună, însă operatorul refuză să le retransmită semnate, Primăriei.

Prin emisiunea de aseară, Claudiu Timofte și Bit TV au demonstrat, încă o dată, că sunt televiziunea favorită a primarului, nu a pășcănenilor!

Related posts

Oferta ApaVital: aceeași Mărie, cu altă pălărie! Ce nu li se explică pășcănenilor de fapt!

Răzvan Grecu

Pantazi precum COVIDUL: există, dar nu-l vede nimeni!

Răzvan Grecu

ApaVital a pierdut deja războiul la Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...