RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Răzvan Grecu

Pantazi precum COVIDUL: există, dar nu-l vede nimeni!

Unde este primarul Dumitru Pantazi? Ce face primarul Dumitru Pantazi? Îl interesează ce se întâmplă în municipiu și mai ales la Spitalul Municipal de Urgență Pașcani? Sunt întrebările care mi-au fost puse în ultimele zile de cetățeni.

Primarul a încetat de mult să-și mai respecte funcția, iar acum pe final de mandat pare că a cedat și nu-l mai interesează decât să-și pună în ordine interesele personale. Asfaltează o străduță pe care locuiesc copiii săi și o parte dintre colaboratorii apropiați și pregătește să legalizeze tunul de 21 de milioane de lei pentru iluminatul public.

Dincolo de aceste preocupări, primarul Dumitru Pantazi este ca și inexistent în criza sanitară, iar minima sa prezență nu a făcut decât să încurce treburile. O finanțare ce fusese solicitată în regim de urgență de spital, în 25 martie, a fost onorată abia după trei săptămâni.

Am discutat zilnic cu funcționari din Primărie pe anumite subiecte și în fiecare dintre aceste discuții m-am interesat de prezența primarului Dumitru Pantazi la muncă. Am constatat, șocat, că primarul își păstrează obiceiul și pe timpul acestei epidemii, de a veni la muncă după modelul: o zi da, una ba. Iar atunci când vine nu stă mai mult de trei ore.

  

În aceste condiții ne aflăm într-o luptă cu un dușman nevăzut, COVID-19, având drept conducător un primar la fel de nevăzut, Dumitru Pantazi!

Related posts

Pantazi – Zanet – Nedelcu au tranformat Primăria într-o fortăreață! Presa incomodă trecută pe „lista neagră”!

Răzvan Grecu

Aderarea la ARSACIS o decizie politică greșită!

Răzvan Grecu

Cine e de vină că țânțarii rezistă: Primăria sau cetățenii? 92% vs. 8%: tu cu cine votezi?!

Răzvan Grecu
Încarcă...