RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Autoturismul dispărut în urmă cu șapte zile a fost găsit de Polițiști în județul Suceava. La volanul său se afla cel bănuit de furt

Autoturismul VW Golf 5 dispărut în urma cu o săptămână de zile a fost depistat pe raza localității Vicovu de Sus, din județul Suceava. Polițiștii au oprit mașina în trafic, pentru un control, iar în urma verificării bazelor de date au constatat că autoturismul este dat dispărut.

 

  

 

 

La volanul acestuia se afla persoana bănuită, Mihăiță Sapciuc. Polițiștii din Suceava l-au reținut și i-au anunțat pe cei din Pașcani. 

Mașina, care era avariată la partea din față, a fost predată proprietarului. Individul care a sustras-o se află la audieri. El va fi judecat pentru furt calificat și distrugere. De asemenea, el poate fi cercetat și pentru utilizarea în fals a datelor personale ale altei persoane, după ce a sunat la Actualitatea Tv și a susținut că mașina nu a fost furată ci recuperată de proprietarul de drept, pentru că tânărul care a sesizat dispariția nu a achitat suma de 2500 de euro.

În realitate, toate ipoteze lansate de acesta sunt false. Gabriel Moisuc, proprietarul mașinii, a plătit toți banii persoanei care i-a vândut-o, documentele care atestă tranzacția fiind prezentate și Poliției Pașcani.

Related posts

18 avansări în grad la Poliția Pașcani

Oana Cordoneanu

Aveţi magazine în Paşcani? Curăţaţi zăpada şi gheaţa din zonele de acces! 87 de societăţi comerciale au fost deja somate! Avertizări şi pentru locatarii de la bloc care nu înlătură ţurţurii!

Ema Roman

Șofer din Suceava depistat la volanul mașinii sub influența băuturilor alcoolice și cu permisul anulat, pe străzile din Pașcani

Răzvan Grecu
Încarcă...