RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Ziua Comunei Miroslovești nu va fi organizată nici în acest an, din cauza pandemiei

Eveniment cu tradiție în Miroslovești este anulat și în acest an. Din cauza restricțiilor sanitare împotriva Covid-19, nu se va organiza Ziua Comunei, va fi doar un parc de distracții cu iujuri și tarabe, în perioada 20-21 iunie, de Rusalii. Vor lipsi spectacolele cu artiști, premierea elevilor cu rezultate bune la învățătură, cât și a cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie.

”Anul acesta nu vom organiza nici un spectacol cu artiști. Va fi doar un parc de distracții pentru copii, cu iujuri. Am făcut o adresă către DSP și Prefectură și ne-au impus condițiile care sunt cerute, însă nu putem asigura ca fiecare persoană care participă la eveniment să fie vaccinată, să fi trecut prin boală sau să aibă test PCR. Pentru copii va fi un parc de distracții cu iujuri și probabil și comercianți. Primăria le va preda amplasamentul printr-un contract și vor răspunde de condițiile care sunt impuse de DSP”, ne-a declarat Constantin Cojocaru, primarul comunei Miroslovești.  

Primarul Constantin Cojocaru a mai precizat că dacă vor fi condițiile necesare, vor obține avizul DSP, ținând cont de pandemie, în luna august când se întorc în țară mulți dintre cei plecați în străinătate, se va încerca organizarea Zilei Comunei, unde vor fi premiați elevii cu rezultate școlare bune, și cuplurile care au împlinit 50 de ani de la căsătorie.

Related posts

Atenție la butelie: incendiu datorat unei instalații improvizate

Răzvan Grecu

Festival “Cânt, joc şi port pe Valea Siretului” la Răchiteni

Ema Roman

Arestat după un incident cu urmări şi suferinţe grave! Iată motivarea judecătorilor

Marius Parteni
Încarcă...