NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Zilele comunei Tătăruși! Cornelia și Lupu Rednic, Anda Adam și Voltaj  se numără printre artiștii care vor urca pe scenă (VIDEO)

Comuna Tătăruși se va afla timp de trei zile în sărbătoare. În perioada 19-21 august vor avea loc Zilele Rezervației Forestiere.

 ”Au început pregătirile încă de câteva luni în urmă, pentru ca anul acesta să reînnodăm activităile și evenimentele care au avut loc în anii trecuți pentru Zilele Rezervației Forestiere care efectiv sunt Zilele Comunei Tătăruși.În zilele de 19,20,21 august organizăm cea de-a IX-a ediție, a Festivalului Zilele Rezervației Forestiere. Acest eveniment va demara pe 19 august, la Muzeul Satului,  unde vom avea diverse activități: lansări de carte, expoziție de artă populară, expoziție de carte, de fotografie, comunicări pe teme de ecoturism, pentru că este un festival dedicat Rezervației Forestiere, pădurea Tătăruși.Apoi ne vom deplasa în Rezervația Forestieră, unde ca de fiecare dată, cu tinerii, copiii din comună vom organiza concursuri de orientare turistică, iar seara se va încheia pe scena special amenajată pentru acest eveniment, la Cruce,unde vor avea o discotecă în aer liber, și alte suprize plăcute”, ne-a declarat primarul comunei Tătăruși, Costel Iosub.

Zilele de 20 și 21 august, vor fi pline de activități culturale și artistice, iar primarul Costel Iosub invită pe toți locuitorii să ia parte la eveniment.

Advertisements

”Sâmbătă, pe 20 august, este ziua când vom face deschiderea oficială începând cu orele 10.00, la Centrul Cultural ”Alexandru Vasiliu”. Vom avea o slujbă de Te Deum, apoi este Ziua Valorilor, un eveniment mult așteptat de copii în special, pentru că noi premiem pe cei mai buni dintre cei ami buni, din învățământul tătărușean. Le vom oferi  diplome, cărți, dulciuri, dar și o excursie gratuită în țară. Vor fi alocuțiuni ale invitaților, cetățeni de onoare ai comunei, dar vom premia și felicita senorii care și-au desfășurat activitatea de-a lungul timpului în instituțiile publice din Tătăruși.După amiază, începând cu orele 17.00, în locul numit La Cruce va începe un concert dedicat acestui eveniment. Atât sâmbătă, cât și duminică avem invitați artiști locali, cu care noi ne mândrim, și de fiecare dată la toate evenimentele sunt prezenți, într-un parteneriat de promovare a comunei, dar și a lor. Artiștii locali care vor urca pe scenă sâmbătă și duminică sunt: Cristinel Iordăchioaie, Ionuț Sârbu, Mădălina Avădănei și Andreea Oniceanu care sunt și prezentatoarele evenimentului, Georgiana Roșu, Nicoleta Dogaru, Maria Roșu, Roxana Poiană, Andrea Poiană, Ștefan Todică, Cristina Manea și Ansamblul Folcloric ”Bucovina Mică”. Artiști de talie națională: Andreea Haisan, Oana Tomoioagă, Alexandru Brădățan, Cornelia și Lupu Rednic, Codruța Filip, Misha,  Oana Sârbu, Anda Adam și formația Voltaj”, a mai menționat primarul.

Advertisements
  

Edilul promite participanților la acest eveniment cu tradiție, că vor avea parte de trei zile deosebite, pline de distracție și voie bună.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Farmacie, după cabinet medical, pentru cetățenii din Heleșteni!

Redacția

Ziua comunei Miroslovești (VIDEO)

Redacția

Furnizarea apei potabile este întreruptă în localitățile Miroslovești și Soci

Marius Parteni
Încarcă...