RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Zelenski: Fiecare vizită externă şi fiecare negociere permite Ucrainei să devină mai puternică

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, afirmă că misiunea principală a ţării sale şi scopul fiecărei comunicări internaţionale a sa este de a întări Ucraina, de a sprijini apărarea ţării. „Fiecare vizită externă şi aproape fiecare negociere permite Ucrainei să devină mai puternică”, adaugă el, potrivit News.ro.

Volodimir ZelenskiFoto: Jakub Porzycki/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zelenski a menţionat, în mesajul transmis marţi seară, că a fost în regiunea Doneţk, pe linia frontului, în apropiere de Vuhledar şi Mariinka, felicitându-i pe puşcaşii marini de ziua lor.

  

El a adăugat că a oferit personal distincţii unor unităţi care apară această parte a frontului.

„Azi, chiar pe linia frontului, a fost corect să anunţ crearea unui corp al puşcaşilor marini în Ucraina. Noi brigăzi de puşcaşi marini vor fi adăugate celor existente şi le vor asigura arme şi echipamente moderne”, a subliniat el.

Preşedintele Ucrainei a explicat că această vizită pe front a fost elementul final după numeroase întâlniri şi negocieri cu partenerii.

„Toată lumea ar trebui să înţeleagă asta: misiunea principală a ţării noastre şi scopul fiecărei comunicări internaţionale a noastră este de a întări Ucraina, de a sprijini apărarea noastră,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Gelu Duminică, în exclusivitate pentru Playresponsibly: Prezența caselor de pariuri indică starea de sărăcie (I)

Redacția

Elevii merg la şcoală sâmbăta, pentru a recupera zilele libere de 2 şi 3 mai

Redacția

Au bătut la ușa ei de trei ori. A patra oară au omorât-o / Despre promisiunile talibanilor și abuzurile împotriva femeilor / Vălul va fi obligatoriu, dar nu şi burqa

Redacția
Încarcă...