NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Zanet și interesele pe termen scurt, legate de candidatura lui Pantazi:”Măcar un an și jumătate”!

Social-democrații pășcăneni fac strategii de campanie, pentru mandatul 2020 – 2024. Unii dintre ei își văd doar interesul.

Este și cazul administratorului public Gică Zanet. Acesta ar fi declarat apropiaților că își dorește să rămână pe funcția pe care o ocupă acum, măcar un an și jumătate. De la finele lui 2021, el se poate pensiona:„Măcar un și jumătate. După, mă pot pot pensiona”, le-ar fi spus Zanet unor funcționari.

Vorbele au ajuns și la urechea lui Dumitru Pantazi, care de ziua de naștere, pe 26 ianuarie, l-a anunțat pe Zanet, că dacă intră în lupta pentru un nou mandat, trebuie să fie conștient:„Pot fi patru ani, sau te poți întoarce la tine la firmă, să te pensionezi de acolo. Nu le mai zi oamenilor de astea, măi Gică”, ar fi fost răspunsul primarului, la un pahar de vin.

Reamintim faptul că primarul Pantazi i-a anunțat pe apropiați, că în cazul unor alegeri, din două tururi, nu va mai candida. Un alt mesaj a fost acela că dacă vor să rămână la putere, să pună umărul și portofelul la bătaie.      

Advertisements
Loading...

Related posts

Undă verde pentru modernizarea drumurilor judeţene

Redacția

Pragul maxim de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuințelor a fost majorat la 750 lei

Marius Parteni

EkySam și Conest favorite să obțină contractele de reabilitare a străzilor Dragoș-Vodă, Ștefan cel Mare și Vatra

Marius Parteni
Încarcă...