NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

După ce a cenzurat presa incomodă, primarul Pantazi face același lucru cu cetățenii nemulțumiți

Cetățenii care îi arată primarului Dumitru Pantazi problemele cu care se confruntă în municipiu, trebuie să știe că edilului nu-i plac criticele.

După ce a blocat accesul funcționarilor la presa locală incomodă, acesta a început să blocheze pe pagina sa de Facebook, pe internauții care îndrăznesc să-i atragă atenția asupra unor probleme cu care se confruntă.

Carmen Irimia a postat pe pagina oficială a primarului Dumitru Pantazi mai multe fotografii în care este surprinsă o stradă neasfaltată din Pașcani, care în această perioadă a anului este impracticabilă. Strada este din cartierul în care locuiește chiar primarul Dumitru Pantazi, Lunca, iar din imaginile postate de pășcăneancă, locația arată ca după război.

Cu toate că limbajul tinerii care a postat fotografiile a fost decent, postarea sa a fost ștearsă de pe pagina primarului Dumitru Pantazi, iar internauta a fost îndepărtată din lista de prieteni a primarului.

Aveți grijă cum intrați în discuții cu domnul primar, când îi arăți ce trebuie făcut în Municipiu ,îți sterge postarea si te șterge de la prieteni” s-a plâns pe un grup, pășcăneanca Carmen Irimia.

Tânăra nu este însă singura victimă a cenzurii instaurate de primarul Dumitru Pantazi. Un alt pășcănean, Ovidiu Teșu, s-a plâns în urmă cu o săptămână de același lucru. Conform unei postări făcute de acesta, accesul acestuia la pagina oficială a Primăriei municipiului Pașcani i-a fost blocat

Am reușit performanța să fiu restricționat pe pagina Facebook a Primăriei Pașcani!Nu-mi pot închipui cum o instițutie publică orășenească poate îngrădi un drept al unui cetațean al orașului la liberă informare!Nu toți locuitorii au drepturi egale?O fi legal? O să mă interesez!” , a scris Ovidiu Teșu pe Facebook.

Acesta a postat pe pagina Primăriei, pe 27 ianuarie, zi în care primarul împlinea 66 de ani următorul mesaj: „Avem bairam în Primărie, azi! Mie îmi place aia cu enjoy the most beautiful achievements and accomplishments!”.

Deși în traducere postarea reprezenta o frumoasă urare: bucurați-vă de frumoasele ralizări și împliniri, primarul a a catalogat-o drept o ironie, iar internautului i-a fost blocat accesul pe pagina oficială de Facebook a Primăriei.

Primarul Dumitru Pantazi nu a răspuns apelurilor telefonice repetate pentru a explica de ce cenzurează cetățenii nemulțumiți.

Advertisements
Loading...

Related posts

Telenovela ARSACIS s-a încheiat: Consilierii locali au delegat serviciul de apă-canal către ApaVital. Primul efect: preţul serviciilor creşte cu 1,3 lei!

Răzvan Grecu

9,3 milioane de euro pentru prevenirea inundaţiilor pe Siret şi Prut

Redacția

Eky Sam mută în afacerile cu Primăria! Cere restricții de tonaj pe două străzi din Pașcani

Marius Parteni
Încarcă...