NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Wizz Air anunță ce zboruri rămân suspendate și cum vor fi despăgubiți pasagerii

Compania aeriană low-cost Wizz Air a anunțat că mai multe rute din România rămân suspendate din cauza extinderii restricțiilor de călătorie impuse de autoritățile române.

Astfel, rutele spre Franța, Germania, Italia, Spania, Austria, Belgia, Olanda, Elveția și Marea Britanie rămân suspendate până pe 14 mai inclusiv. Totodată, redeschiderea bazei de la Timișoara este amânată pentru 15 mai, anunță compania într-un comunicat de presă.

Pasagerii cu rezervări afectate de suspendarea zborurilor vor fi informați automat prin e-mail dacă au rezervat direct pe wizzair.com sau prin aplicația pentru mobil. Clienții vor primi automat în contul de client WIZZ 120% din valoarea achitată pentru călătorie, sumă care poate fi folosită în următoarele 24 de luni pentru achiziția de produse și servicii Wizz Air, mai spune compania.

Pasagerii pot alege rambursarea banilor – care va dura mai mult – și vor fi informați despre pașii necesari pentru un transfer bancar sau transferul către un card bancar printr-un e-mail separat. În acest caz, clienții vor putea primi doar 100% din suma achitată inițial. Pasagerii care și-au făcut rezervările prin intermediul agențiilor de turism – inclusiv agențiile de turism online – trebuie să ia legătura cu agenția de unde și-au cumpărat biletele, se mai arată în comunicat.

ZIARUL DE IASI

loading...
Advertisements

Related posts

Pacient declarat infectat la cinci zile după deces. O anchetă epidemiologică este în desfășurare

Redacția

Carnea de porc, mai ieftină în ultima perioadă. Pesta porcină africană face ravagii în rândul producătorilor

Redacția

Fetiță de un an și cinci luni, lovită fără milă cu varga de un individ! Copiii, din localitatea Dolhești, puși să fure vin de prin gospodăriile vecinilor

Redacția
Încarcă...