RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Viteză pe două roți. Un motociclist din Miroslovești depistat cu 177 km/h, sancționat de polițiști

Poliţiştii rutieri au acţionat pentru prevenirea şi combaterea cauzelor generatoare de accidente rutiere. Astfel, s-a acţionat pentru depistarea şi sancţionarea şoferilor care depăşesc viteza legală admisă în trafic sau care efectuează depăşiri neregulamentare.

Au fost aplicate 58 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 23.205 lei, dintre care 37 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost reţinute în vederea suspendării 9 permise de conducere.

A fost depistat un tânăr de 26 ani, din comuna Mirosloveşti care a condus o motocicletă pe DE 583 cu 177 km/h – control radar, pe un sector de drum unde limita legală admisă este de 100 km/h. Acesta a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 945 lei şi i s-a suspendat dreptul de a conduce autoturisme pentru 90 zile.

  

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Aveţi magazine în Paşcani? Curăţaţi zăpada şi gheaţa din zonele de acces! 87 de societăţi comerciale au fost deja somate! Avertizări şi pentru locatarii de la bloc care nu înlătură ţurţurii!

Ema Roman

Bărbat de 70 de ani, din Dolhasca, amendat după ce a intrat cu pușca, fără husă, în sediul IPJ Suceava ca să își reînnoiască permisul de port-armă

Redacția

Două cărămizi aruncate de pe un bloc din Bastilia au distrus mașina unei firme de pază

Redacția
Încarcă...