NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

(Video) Un român dansează hora și sârba de bucurie că s-a vindecat de coronavirus

Un bărbat care s-a vindecat de Covid-19 a jucat hora şi sârba în curtea unui spital din Gorj. Pacientul a fost internat zile la rând la spital şi s-a temut pentru viaţa lui. Medicii şi asistentele au fost publicul pacientului care a dansat de bucurie că s-a vindecat.

Bărbatul de 60 de ani, din comuna Văgiuleşti, judeţul Gorj, a fost tratat o lună pentru COVID-19 şi a fost externat miercuri.

El a încins o sârbă în curtea spitalului, de bucurie că s-a vindecat.

Acesta a fost filmat de oamenii care l-au făcut bine.

  

„Omul se bucură de toate, şi de felul cum a fost tratat şi, sigur după atâtea zile, şi că a plecat acasă”, a declarat, pentru Mediafax, Constantin Târziu, managerul spitalului suport pentru COVID-19 din oraşul Târgu-Cărbuneşti.

Așa se comportă un om care a stat 30 de zile în spital din cauza Covid19. A trecut prin clipe grele și multe teste când negative, când pozitive. Bucuria lui este greu de descris…mai ales că il aștepta nepoțica. Rabdare de fier! Și pacientul, dar și cadrele medicale din spitalul suport Covid.

Publicată de Costin Soare pe Miercuri, 27 mai 2020

GANDUL

Advertisements

Related posts

Iohannis, despre poziţia Ungariei privind Transilvania: „Noi am decis prin vot popular să aderăm la România, nu am furat nimic de la nimeni”

Redacția

LIVE Dan Barna, despre criza din guvern: Pentru noi, toate opțiunile sunt pe masă / Tactica asta cu amenințări e departe de a da credibilitate acestui premier

Redacția

Zece ţări din UE sunt într-o situaţie ''foarte îngrijorătoare'' din cauza Covid-19 / La ce categorie este plasată România

Redacția
Încarcă...