RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

(Foto-Video) Un bărbat din Valea Seacă a produs un accident mortal. Era beat, n-avea permis și mașina era sustrasă de la un localnic

Un grav accident rutier cu șase victime, dintre care una a decedat, a avut loc pe raza localității Panaci, județul Suceava.

Un tânăr de 28 de ani, Costel Prisacariu din comuna Valea Seacă, județul Iași, în timp ce conducea auto marca Dacia, pe DC localitatea Buciniș, comuna Panaci, din direcția DJ 174, ajungând într-o curbă la dreapta, din cauza vitezei excesive și pe fondul lipsei de experiență în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă în partea stângă, intrând în coliziune frontală cu un stâlp de electricitate E-ON.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat de 53 ani, localnic, rănirea gravă a conducătorului auto, de 28 de ani, a doi tineri de 18 și 24 de ani, din comuna Panaci și ușoară a doi tineri de 17 și 18 ani, ambii localnici, toți pasageri în autoturism.

Conducătorul auto din comuna Valea Seacă a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,67 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate și probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

  

Autoturismul implicat în accident aparține unui bărbat de 39 ani, din comuna Panaci, fiind achiziţionat recent fără perfectare de documente şi a fost sustras de către conducătorul auto din curtea locuinței proprietarului, în timp ce acesta nu era atent.

Polițiștii au întocmit în cauză dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de: „ucidere din culpă”, „vătămare corporală din culpă”, „conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”, „conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere” și „furt în scop de folosință”.

STIRI SUCEAVA

Related posts

Măcel ieri seară în zona vale: Un individ certat cu legea a ajuns pe patul de spital

Redacția

Tragedie în comuna Mogoșești, din județul Iași! O femeie a fost găsită moartă într-un șanț (foto)

Redacția

O copilă aflată în plasament a fost dată dispărută de mama adoptivă. Fata a fost acasă la fratele său aflat în altă localitate

Oana Cordoneanu
Încarcă...