NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Sens unic pe V. Alecsandri și Aleea 22 Decembrie! Măsura intră în vigoare în scurt timp

Ultimele demersuri privind înființarea sensului unic de circulație a autovehiculelor, în jurul Liceului Tehnologic ”Mihai Busuioc”, au fost stabilite astizi în comisia tehnică de organizare a circulației rutiere de la nivelul Primăriei Pașcani.

Conform celor precizate astăzi de Marius Pintilie, primarul municipiului, cel mai târziu joi, 6 octombrie, va fi emis aviz cu privire la înființarea acestui sens giratoriu. Documentația pentru avizare este depusă la Serviciul Biroului Rutier Iași.

Conform celor explicate de primarul municipiului, intrarea pe sens unic se va face din strada Vasile Alecsandri, zona chesonului de preluare a apelor. Șoferii vor continua deplasarea către Liceul ”Mihai Busuioc”, vor ieși în Aleea 22 Decembrie, la finalul căreia vor fi obligați să facă virajul la stânga, spre bariera de la Depou.

Cât privește parcările ce vor fi amenajate, primarul municipiului a susținut că procesul de inventariere urmează a fi finalizat, iar mai apoi se vor cunoaște numărul lor.

Advertisements
Advertisements
  

Comisia de tehnică de organizare a circulației rutiere a discutat astăzi pe marginea modificărilor. Întâlnirea membrilor acesteia s-a finalizat cu scandal. Am încercat să luăm legatura cu consilierul local Mihai Dediu, membru în comisia de circulație, pentru a afla amănunte legate de discuții, dar acesta nu a răsăpuns apelurilor telefonice.  

Până la obținerea tuturor avizelor și anunțul oficial al Primăriei, indicatoarele rutiere au fost acoperite.

Advertisements
Advertisements

Related posts

Schimbări organizatorice la Crucea Roşie Paşcani!

Ema Roman

Funcționar public acuzat de jigniri și ofense

Ema Roman

Concurs la Primăria Tg.Frumos pentru ocuparea postului de director la Termoserv Salub

Redacția
Încarcă...