RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO „Mașina de război rusă are vulnerabilități”. Ce promite Zelenski, după atacurile asupra rafinăriilor din Rusia

În urma unei serii de atacuri ucrainene asupra rafinăriilor rusești, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că de acum Ucraina va avea întotdeauna forță de atac pe cer, relatează Ukrainska Pravda.

Volodomir ZelenskiFoto: Pool /Ukrainian Presidentia / Zuma Press / Profimedia

Zelenski promite că Ucraina va avea întotdeauna forță de atac pe cer

  
  • „Mulți au văzut în ultimele săptămâni că mașina de război rusă are vulnerabilități și că armele noastre pot atinge acele ținte. Sunt recunoscător Forțelor Armate ucrainene, Serviciului de Securitate al Ucrainei și Serviciului de Informații militare pentru capacitățile lor cu rază lungă. Desigur, sunt recunoscător și industriei noastre de apărare, tuturor celor care lucrează pentru a face Ucraina mai puternică”, a spus Zelenski subliniind că dronele realizate în Ucraina sunt capabile să atingă ținte la distanțe mari.
  • „De acum înainte, Ucraina va avea întotdeauna propria sa forță de atac pe cer”.

Un atac cu dronă a incendiat o rafinărie de petrol sâmbătă.

Dmitri Azarov, guvernatorul regiunii Samara, aflată la 850 km sud-est de Moscova, a declarat că rafinăria Sîzran a luat foc, dar un atac asupra unei a doua rafinării a fost dejucat.

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Marcel Ciolacu: ”E o greşeală să îl schimbi pe ministrul Boloş în acest moment/ Există o performanță la Ministerul Justiției, am scăpat de MCV/ Îmi doresc foarte mult ca Mihai Tudose să vină în Guvern, își dorește și el”

Redacția

Aventura unui alergător în Munții Caraiman: A sunat după ajutor, iar mai multe echipe salvamont au început să-l caute / A fost găsit a doua zi și a fost transportat cu elicopterul SMURD la spital

Redacția

Primul acord pe “drepturi de vecinătate”: Google va plăti AFP pentru cinci ani pentru a-i folosi conținutul online

Redacția
Încarcă...