RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

VIDEO Elena Băsescu apare la Aleph News, fiind prezentată ca editor / A vorbit despre azilurile de bătrâni

Fiica fostului președinte Traian Băsescu, Elena, a revenit la muncă de câteva luni după ce a fost angajată la televiziunea Aleph News, deținută de Adrian Sârbu, relatează Libertatea. De ceva vreme, fata cea mică a fostului președinte Traian Băsescu apare și pe micul ecran, unde comentează subiecte de politică.

În urmă cu câteva zile, Elena Băsescu a vorbit în cadrul unui jurnal de știri despre implicațiile pentru România după ce președintele Rusiei, Vladimir Putin, a decis să rupă acordul privind transportul cerealelor din Ucraina pe Marea Neagră, notează Unica.

În cadrul altui program de știri, fiica lui Traian Băsescu a vorbit despre azilurile din țară, în care au fost descoperite nereguli.

  

La fiecare apariție la Aleph News, Elena Băsescu nu a fost prezentată drept reporter sau prezentator, ci editor Aleph News.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 și 2014, iar în 2016 s-a angajat la Camera de Comerț și Industrie, la departamentul de Relații Internaționale. În decembrie 2020, a candidat la alegerile parlamentare, deschizând lista PMP Constanța pentru Camera Deputaților.  Cu toate acestea, PMP nu a reușit să atingă procentul necesar pentru a intra în

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Nicolae Botgros, mărturii cutremurătoare după ce a reușit să învingă COVID-19: „Șase zile și șapte nopți nu le-am dormit absolut deloc. Mă simțeam ca într-o altă lume”

Redacția

Cioloş le cere liderilor PNL şi PSD să o retragă „imediat” pe Laura Vicol de la şefia Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor. Care este motivul

Redacția

Răsturnare dramatică de situație în cazul Hunter Biden: O judecătoare numită de Trump spune că ”nu poate să aplice acordul” încheiat de fiul președintelui SUA cu procurorii/ Biden jr. și-a recunoscut vina, dar ulterior a pledat nevinovat

Redacția
Încarcă...