RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Victor Chirilă, vicepreședinte CJ, către Dumitru Pantazi: “Domnule primar, la cât mai multe mandate, dar să vă feriți de cele de 24 de ore și 30 de zile”

Moment amuzant astăzi la deschiderea oficială a Zilelor Municipiului Pașcani. Prezenți la eveniment au fost personalități atât din spațiul politic cât și social, medical și învățământ.

 

 

  

Rând pe rând, oficialitățile au luat ținut un discurs în fața pășcănenilor prezenți, discurs în care primarul era felicitat, printre altele de reușita de a mai câștiga un mandat.

Victor Chirilă, vicepreședinte al CJ Iași,  prezent și el la deschiderea evenimentului a făcut urări de bine primarului, dar și-a permis o glumă care a stârnit răsete în sală:”Domnule primar, la cât mai multe mandate, dar să vă feriți de cele de 24 de ore și de 30 de zile”, i-a transmis, mai în glumă mai în serios, oficialul județean lui Dumitru Pantazi.

În luna noiembrie a anului 2015 Chirilă și-a petrecut o noapte în arrest, fiind acuzat de complicitate la abuz în serviciu, dacă funcționarul a obținut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit, și la fals intelectual. Oficialul județean a făcut cel mai probabil trimitere la problemele cu justiția pe care edilul din Pașcani le are.

Related posts

Programul complet pentru Zilele Municipiului Pașcani

Redacția

Ziua Internațională a Păsărilor, sărbătorită la Clubul Copiilor

Teona Gherasim

Interviu cu tânărul adoptat de norvegieni, Valentin Gâtlan: „Să nu vă fie frică să riscați! Luptați pentru ceea ce vă oferă plăcere, și încercați!”

Teona Gherasim
Încarcă...