NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

EcoSalubritate a obținut de la ANRSC licența clasa 2. Poate participa la licitația din ADIS

Balon de oxigen pentru societatea EcoSalubritate SA Pașcani. Aceasta a primit la finalul lunii iunie licența de operare Clasa 2, din partea Agenției Naționale de Reglementare a Serviciilor Comunitare. Asta înseamnă că societatea poate participa la licitația din cadrul ADIS, în asociere cu alți operatori din județul Iași.

 

Angajații societății de salubrizare nu mai sunt acum amenințați cu pierderea locurilor de muncă, iar conducerea societății locale se poate gândi serios la planurile de viitor. Licența clasa 2 îi conferă dreptul de a opera pe o zonă de până la 100.000 de locuitori.”La sfârșitul lunii iunie am obținut de la ANRSC licența clasa II pentru colectarea și transportul deșeurilor. Aceasta presupune operarea pe o zonă până la 100.000 de locuitori. Licența este valabilă pentru participarea la licitația pentru delegarea gestiunii deșeurilor”, ne-a declarat Eduard Dumea, directorul societății EcoSalubritate.

Pentru șefii acestei societăți de acum pot începe negocierirlle cu ceilalți operatori de salubritate din județul Iași, pentru încheierea unei asocieri în vederea participării la licitație pentru colectarea gunoiului în zona I Pașcani și Târgu Frumos.”După cum știți ADIS va scoate la licitație serviciul de colectare pentru zona 1, însemnând Pașcani – Târgu Frumos și toate comunele aferente. Noi suntem pregătiți pentru această licitație, nu avem datorii la bugetul de stat nici la bugetul local, dar va trebui să participăm la această licitație într-o asociere cu operatorii de salubritate din Târgu Frumos și Iași, pentru că singuri nu putem participa din cauza dotării minimale”, a mai susținut Dumea.

Licența clasa 2 rezolvă problemele operatorului local, care de ani de zile funcționa la limita legalității. Cel care a avut un rol important în obținerea licenței este Bogdan Alexa, vicepreședinte ANRSC București. El a consiliat conducerea de la EcoSalubritate, asupra pașilor pe care trebuie să îi urmeze pentru întocmirea dosarului de licențiere.      

 {jcomments off}

 

loading...
Advertisements

Related posts

Parteneriatul dintre CSM Pașcani și un privat pentru realizarea unui patinoar a fost aprobat! Problemele legale pe care le întâmpină proiectul!

Răzvan Grecu

Dumitru Pantazi – primarul “Îmi cer scuze”: Propune creșterea prețului căldurii, iar apoi uită motivul!

Marius Parteni

Primăria apelează la împrumut pentru montarea centralelor în unitățile școlare și demararea unor investiții

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site