RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieLocal

Viceprimarului Cristian Rățoi a făcut publice condițiile sale pentru a vota bugetul Pașcaniului pe anul 2024

În plină procedură administrativă, de realizare a proiectului pentru bugetul local al Municipiului Pașcani pentru anul 2024, Cristian Rățoi, viceprimarul localității, a făcut publice condițiile sale pentru a vota în plenul Consiliului Local acest document. Într-o conferință de presă organizată la sediul local al Pro România, filială a cărei coordonator este, Rățoi a dat citire la o serie de propuneri de investiții și achiziții de utilaje pe care le dorește finanțate în acest an.

Conform declarației politicianului, în proiectul de buget va fi prinsă finanțarea parțială a realizării Planului expozițional pentru Muzeul Municipal Pașcani, demolarea unor corpuri de seră și construirea unui corp nou, construirea unei clădiri administrative la serele municipalității și reabilitarea căminelor culturale din Sodomeni și Boșteni.

De asemenea, viceprimarul dorește achiziția unei sărărițe, a unui utilaj de tip bobcat, a unor lame de deszăpezire pentru tractoare și sărărițe, a unei vole cu o cupă de 4-5 metri cub și a unui utilaj de semănat și compactat gazon.

O altă propunere a lui Cristian Rățoi vizează amenajarea unui loc de joacă la Blăgești și renovarea centralelor termice în scopul transformării lor în locuri de joacă pentru copii sau spații pentru petrecerea timpului liber a adulților.

  

Viceprimarul nu a putut să spună care e valoarea totală a acestor investiții și achiziții pe care le-a propus, însă a spus că ele au fost acceptate de către primarul Marius Pintilie. 

Related posts

Astăzi se votează adoptarea stării de alertă în Romania

Redacția

Bacău: Batalionul de Comando al Armatei Române recrutează paraşutişti-comando

Redacția

Altex vrea să mute magazinul în zona deal, însă primarul n-are timp de concesionări

Ema Roman
Încarcă...