NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Vicepremierul Sorin Grindeanu are COVID-19. Alţi trei miniştri au trecut recent prin boală

UPDATE Sorin Grindeanu a confirmat şi pe pagina sa de Facebook.„După o perioadă intensă cu o uşoară stare de disconfort, pe care am pus-o iniţial pe seama oboselii, s-a confirmat: sunt Covid pozitiv. Sunt vaccinat şi m-am protejat în mod constant. Omicron are însă propriul “algoritm”. Simptomele sunt suportabile şi aştept reîntoarcerea printre colegi. De altfel, regret că nu am participat la Şedinţa comună a Guvernelor României şi Republicii Moldova! Ratez întâlnirea cu omologul meu Andrei Spînu de la Chişinău şi semnarea a două Acorduri Inter-guvernamentale importante pentru infrastructura transfrontalieră a ambelor state. Să ne revedem sănătoşi curând”

După ce la primul test a fost depistat pozitiv, Sorin Grindeanu şi-a anulat toate întâlnirile din agendă, potrivit informaţiilor „Adevărul”. 

În ultimele săptămâni mai mulţi miniştri au fost depistaţi pozitiv cu COVID-19, între timp ieşind din perioada decarantină. Printre miniştri sunt Vasile Dîncu (Apărare), Gabriela Firea (Familie şi Tineret) şi Virgil Popescu (Energie). Virgil Popescu a fost ultimul ministru depistat pozitiv. 

Advertisements
Advertisements
  

Sur

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Tudose: Am împuşcat doi oameni în ziua de Crăciun fiindcă au ţinut poporul în frig şi foame ca să o luăm de la capăt?

Redacția

Surse. Coaliţia a stabilit un mecanism de compensare parţială a preţului la pompă al carburanţilor, pe o perioadă de 3 luni / Guvernul va avea joi şedinţă

Redacția

Eugen Tomac, despre fuziunea PMP-PNL: Nu există la ora actuală un asemenea subiect pe agenda PMP

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site