NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Cum câştigă PSD teren de pe urma crizei guvernamentale

Chiar dacă USR PLUS şi AUR acuză PSD de blat cu liberalii lui Florin Cîţu pe tema tergiversării moţiunii de cenzură, preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Vasile Dîncu, lasă de înţeles că formaţiunea ar avea o strategie.

„Cîţu e pentru noi, în acest moment, un foarte bun agent electoral. De ce să ne băgăm noi în această bătălie? Cîţu oricum e terminat. Fie că ajunge preşedinte în 25 septembrie şi-l vom da jos după aceea, pentru noi e mai interesant şi efectul politic e mai mare să dai jos preşedintele PNL”, a declarat Vasile Dîncu la Digi 24.

Pe de altă parte, nici varianta susţinerii tacite a unui guvern minoritar nu este exclusă total, chiar dacă nu a fost confirmată public de social-democraţi. Cel puţin, în tabăra Cîţu, potrivit informaţiilor „Adevărul”, se ia în calcul această posibilitate.

Ce spun analiştii

  

Potrivit specialiştilor contactaţi de „Adevărul”, în contextul politic actual, PSD are potenţialul de a câştiga toate alegerile ce urmează să fie organizate în 2024.

„PSD are electoratul stabil, nu are un electorat volatil, nu e un electorat de opinie, are clientele în oraşele mici şi mijlocii de la ţară,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

Ianis Hagi este numărul 1 în România, a jucat în Liga Campionilor și are multe oferte! Ce spune „Regele” despre fiul său

Redacția

Vodafone, amendată cu 3.000 de euro pentru încălcarea GDPR – regulamentul UE privind protecția datelor personale

Redacția

O asistentă medicală de la Spitalul de Boli Infecţioase Iaşi, depistată cu Covid-19

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site