NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Verdele intermitent va reapărea pe semafoanele din prima intersecție semaforizată. Au fost stinse fără explicații!

Săgeata verde intermitent va fi repornită pe corpurile semafoarelor amplasate pe strada Moldovei, unde circulația rutieră se desfășoară pe două sensuri de mers. Măsura vine pentru a fluidiza traficul și evita blocajele autospecialelor de intervenție.

Subiectul a fost adus în discuție în cadrul unei întâlniri de la sediul Primăriei, a unor membri ai comisiei tehnice de organizare a circulației rutiere.

Petrică Isachi, polițist local, membru în această comisie a susținut că sunt foarte mulți conducători auto care l-au întrebat, în timpul activitaților, de ce nu funcționează culoarea verde intermitent. Asta în condițiile în care la momentul la care au fost puse în funcțiune, semnalul luminos asigura continuu virajul la dreapta.

Cristian Rățoi, președintele comisiei tehnice de organizareaa circulației rutiere, a precizat că situația va fi reglementată de firma cu care s-a încheiat verificarea instalației.

  

Chiar dacă unii din membrii comisiei au dorit să afle cum a fost dispus în trecut oprirea semnalului, vinovatul nu a fost încă stabilit.  

Advertisements

Related posts

ApaVital a început o campanie de informare a populație în Pașcani. Asociații de proprietari până la finele anului, dacă nu apa se sistează

Marius Parteni

Intră și vezi programul complet al Zilelor Municipiului Pașcani

Redacția

Procesul în care PSA cere 2,7 milioane lei de la Primăria Pașcani s-ar putea încheia săptămâna aceasta

Marius Parteni
Încarcă...