NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

USR PLUS Pașcani acuză Primăria că a blocat o campanie de informare cu privire la importanța vaccinării împotriva COVID 19

În contextul creșterii numărului de infectări cu SARS COV 2, USR PLUS Pașcani acuză Primăria Municipiului că ar fi invocat tot felul de motive pentru a împiedica o campanie de informare, propusă de formațiunea politică amintită, referitoare la importanța vaccinarii pentru a-i putea determina pe cât mai mulți dintre cetățeni să se vaccineze.

Solicitarea USR PLUS, făcută în luna iunie, viza o campanie de informare de 60 de zile. După documentul depus sub semnătura lui Laurențiu Mistreanu, președinte USR Pașcani, administrația locală a trimis un răspuns în care solicită emiterea unui certificat de atestare fiscală, din care să rezulte că solicitantul nu are datorii, un plan de amplasament al cortului, copie după cartea de identitate și certificatul de atestare fiscală.

USR Pașcani dorea să închirieze 4 mp din centrul Municipiului pentru a amenaja un cort, în scopul promovării ideii de vaccinare a populației. 

Solicitarea de documente transmisă de Primărie către USR PLUS a fost considerată ca fiind excesiv de birocratică de către formațiunea politică, astfel că acea campanie de informare nu a mai avut loc,

  

Acum USR PLUS susține următoarele pe pagina sa de Facebook:

Atunci când USRPLUS Pașcani a dorit să vină în întâmpinarea pășcănenilor cu o campanie de informare referitoare la importanța vaccinarii pentru a-i putea determina pe cât mai mulți dintre ei să se vaccineze, Primaria Municipiului Pascani a invocat tot felul de motive pentru a împiedica această campanie, gândind probabil din punct de vedere politic.

Mai puțin le-a păsat de sănătatea cetățenilor.

Acum ne aflam în mijlocul valului 4, cu o incidență a cazurilor de aproape 4 la 1000, riscând viața multor oameni nevinovați.

Se știe faptul că prevenția este mai bună decât tratarea unei boli. 

În aceste momente societatea e pusa la grea încercare.

Trebuie să apelăm la recomandarile specialiștilor și la autoritățile competente din domeniu care ne informează și să nu cădem în plasa știrilor false‼️

Îndemnăm cetățenii să se vaccineze pentru a putea reveni la normalitate cât mai repede.

Advertisements

Related posts

Cozi și nervi la Evidența Populației, din cauza aglomerației. Iată recomandările Primăriei!

Marius Parteni

Penalităţi pentru firma care reabilitează căminul din Lunca! Termenul de finalizare a fost depăşit cu şase luni

Ema Roman

Salariile șefilor Primăriei ținute la secret ! Motivul? Nu au caracter public

Marius Parteni
Încarcă...