NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Comunicate de Presă

Secretarul Comisiei pentru Transporturi a Camerei Deputaților, social-democratul Vasile Toma, inițiază dialogul cu transportatorii români (P)

Încă o mostră de indolență din partea premierului. Florin Cîțu a “rezolvat” solicitările transportatorilor: Nu e de competența sa!

Motiv pentru care i-a “pasat” într-un hățiș legislativ, cu largul concurs al unor colegi de-ai săi.

Le-a prezentat operatorilor de transport o inițiativă legislativă care, aparent și doar aparent, le-ar rezolva problemele. Pentru că, dacă analizăm cu atenție această inițiativă, vedem cum “diavolul este ascuns în detalii”. Reaua intenție se vede cu ochiul liber. Astfel, deși cotropirea firmelor românești de către actualul Guvern trebuie stopată urgent, guvernanții le prelungesc agonia printr-o procedură lungă și anevoioasă.

Sunt convins că transportatorii români nu se vor lăsa păcăliți de acest demers complet greșit și nefuncțional al acestui Guvern, care prelungește criza sectorului de transport marfă fără să ofere garanția rezolvării problemelor generate, culmea!, de aceiași guvernanți.

  

Criza aceasta își poate găsi rezolvarea numai printr-un dialog constructiv, între specialiști, cu bune intenții și onestitate. De aceea, împreună cu colegii mei social-democrați, i-am invitat pe reprezentanții transportatorilor la dezbaterea soluțiilor și aplicarea urgentă a lor.

Deputat de Iași,

Secretarul Comisiei pentru Transporturi și Infrastructură a Camerei Deputaților,

Vasile Toma

Advertisements

Related posts

Senatorul Florin Constantinescu: Bugetul pentru anul 2015 trebuie să continue creşterea economică

Redacția

Colegiul Tehnic C.F. „Unirea”, partener la o „porție de sănătate” din Proiectul TIRAMISU

Redacția

170 de ani de la nașterea poetului Eminescu marcați de Colegiul ”Unirea”

Redacția
Încarcă...