NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE Primăria Capitalei trebuie să plătească 22 milioane lei pentru operaționalizarea spitalului modular din Pipera la capacitate maximă de 382 de paturi

Primăria Capitalei trebuie să plătească 22 de milioane de lei pentru operaționalizarea spitalului modular din Pipera, potrivit proiectului de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței de Consiliu General de azi. Banii sunt necesari pentru achiziția de paturi, încălzit, iluminat, apă, salubrizare, materiale sanitare, echipamente medicale și personal medical.

”Este nevoie de acest spital fiindcă a crescut numărul de îmbolnăviri. Avem două proiecte de hotărâre, primul vizează transmiterea în administrare a terenului de sub spital către ASSMB și rectificarea bugetară ca acest spital să poată funcționa”, a declarat primarul general, Nicușor Dan la începutul ședinței de Consiliu General.

Primii pacienţi infectaţi cu SARS-CoV-2 vor fi transferaţi marţi seara la Spitalul modular de la Pipera, a anunţat ministrul interimar al Sănătăţii, Cseke Attila, potrivit Agerpres.

“Infrastructura este pregătită, personalul medical va fi asigurat de la Spitalul Babeş, respectiv în continuare vom face detaşări. Astă seară începe transferul primilor pacienţi pe Spitalul modular din Pipera, urmând să lucrăm zilele următoare pentru operaţionalizarea în continuare a restului de paturi. Mai avem 100 de concentratoare de oxigen. (…) Am avut o discuţie cu domnul primar general al Capitalei şi astăzi în şedinţa CGMB vor fi,

  

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements

Related posts

EUROVISION 2014. Conchita Wurst, FEMEIA CU BARBĂ din Austria, a câştigat FINALA. Pe ce loc s-a clasat România

Redacția

Şpăgi de 2,3 milioane de euro la Hidrocentrale Neamţ. Judecătorii au admis rechizitoriul DNA

Redacția

ABBA a pus în vânzare biletele pentru concertul care va marca reunirea trupei

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site