NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

UPDATE Liviu Dragnea, atacuri la Klaus Iohannis, George Maior și Lucian Pahonțu, în prima apariție publică după Rahova/ ”E nevoie de amnistie și amnistie fiscală (…) PSD e predat total la Iohannis, e complice la jaf”

  • Fostul președinte al PSD, Liviu Dragnea, a apărut public, pentru prima dată după ieșirea din închisoare, duminică seară, de la ora 21:00, la emisiunea moderată de Anca Alexandrescu la Realitatea Plus.
  • Alexandrescu este o apropiată a lui Dragnea și fosta consilieră a Vioricăi Dăncilă, ultimul dintre cei trei premieri PSD din perioada fostului șef al social-democraților.
  • Dragnea a apostrofat-o de mai multe ori pe Anca Alexandrescu, fie când anunța pauza publicitară, fie când completa întrebările cu altele: ”Dacă mă lași să termin, îți spun/ Când erai la mine erai mai ascultătoare”.
  • Liviu Dragnea i-a atacat pe rând pe Klaus Iohannis, fostul șef SRI George Maior și fostul adjunct al serviciului de informații Florian Coldea, pe Lucian Pahonțu, șeful SPP, dar și pe actualii lideri PSD pe care i-a acuzat de complicitate și ”predare totală la Iohannis”.
  • Prima apariție publică a fostului șef PSD după ieșirea din închisoare a constat într-o cascadă de afirmații fără acoperire și probe, iar în momentul în care era întrebat dacă are dovezi pentru ceea ce spune, Dragnea invoca ”sursele” sale, spunând că nici presa nu are nevoie mereu de dovezi.

Începutul emisiunii a fost marcat de un schimb de replici călduroase între Anca Alexandrescu,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

  
Advertisements

Related posts

Regionalizare la Ambulanță. Serviciile județene ar putea fi desființate

Redacția

Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, centru de testare pentru coronavirus

Redacția

Şefă de promoţie, printre elevii eliminaţi din Bacalaureat pentru fraudă: „Merg în instanţă. Îmi vreau diploma înapoi!“

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site