NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Unul dintre reprezentanții grupului de inițiativă locală cere suplimentarea întrebărilor de la referendumul cu ApaVital

Reprezentanții Grupului de Inițiativă Locală au fost ieri prezenți în studioul emisiunii „În Obiectiv” difuzată de Actualitatea TV, unde au comentat decizia PSD de a organiza un referendum pe tema ApaVital. 

 Supărat că cele două proiecte de hotărâre inițiate de societatea civilă, pentru care au semnat mii de pășcăneni, nu au fost supuse votului legislativului local, deși au trecut aproape trei luni de la depunerea lor, Dumitru Popa a solicitat primarului ca pe buletinul de la referendum să fie trei întrebări.

Popa a propus ca pe lângă întrebarea deschisă dacă ApaVital trebuie sau nu să mai fie delegată să  distribuie apa în Pașcani, să mai fie întroduse două cu privire la demisia primarului și dizolvarea Consiliului Local.

„Acest referendum nu-și avea rostul. Sunt cheltuiți bani de la bugetul local degeaba. Trebuiau să pună pe ordinea de zi hotărârile noastre și dacă erau aprobate nu mai trebuia organizat un astfel de referendum. Era o soluție simplă, la îndemână și fără cheltuieli. Dacă tot se face referendum, îl rog pe primarul Dumitru Pantazi să chestioneze populația și cu privire la demiterea sa și dizolvarea Consiliului Local. E mai economic, ca să nu mai venim noi cu semnături și să organizăm un alt referendum. Ne scutește și pe noi de timp și energie, iar bugetul local de alți bani cheltuiți”, a explicat Popa.

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Moțca, pe lista programului pilot „Locuinţe sociale pentru comunităţile de romi” (FOTO)

Teona Gherasim

A cerut 20.000 euro pentru a influenţa Consiliul Local: Primarul comunei Balş, trimis în judecată

Redacția

Apa oprită până la ora 20.00, în orașul Târgu Frumos

Teona Gherasim

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site