NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Un nou raport favorabil pentru Autostrada Iaşi – Târgu Mureş

În cursul zilei de astăzi, Comisia pentru Transporturi şi Energie din cadrul Senatului a dat aviz favorabil proiectului autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş, depus de deputatul Petru Movilă în luna mai a acestui an.

 

„Am fost prezent la şedinţa care a avut loc în această dimineaţă la Comisia de Transporturi de la Senat, unde mi-am susţinut propunerea legislativă şi am subliniat importanţa acestui proiect pentru Regiunea de Nord-Est a ţării, dar mai ales pentru judeţul Iaşi. Acest raport favorabil reprezintă încă o luptă câştigată pentru concretizarea autostrăzii Iaşi – Tg. Mureş. Voi fi prezent la toate comisiile de specialitate din cele două camere ale Parlamentului şi voi explica fiecărui parlamentar şi membru al Guvernului necesitatea autostrăzii. Le mulţumesc pentru susţinere colegilor din comisie, în special senatorului Vasile Toma şi deputatului Vass Levente”, a explicat deputatul Petru Movilă.

Parcursul legislativ al acestui proiect il puteti gasi aici

Birou de presă deputat Petru Movilă

loading...
Advertisements

Related posts

Noi trasee de transport persoane în județ

Redacția

Amânare în dosarul „Perla Neagră”

Răzvan Grecu

Pantazi şi funcţionarii, urecheaţi pentru lipsa teraselor la ştrand. Consilierii cer licitaţie, din timp, sau concesionarea locaţiei

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site