NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Cultură

Spiritul Crăciunului adus la Casa de Cultură “Mihail Sadoveanu” prin prezența unei orchestre vieneze

 

 Regii valsului vienez se întorc de Crăciun la Pașcani! Celebra orchestră Eastern Royal Orchestra ne va încânta cu un spectacol de zile mari, sub genericul „Acorduri vieneze și internaționale” de Crăciun.  

 Anul acesta, luna decembrie oferă pășcănenilor un eveniment care are loc anual în România, noi bucurându-ne de o a II-a întâlnire cu impresionanta orchestră din Sankt Petersburg.

Regalul Crăciunului Vienez este oferit publicului de Eastern Royal Orchestra din  Rusia, condusă de dirijorul Daniil Zaharov. Vor susţine un concert inedit în care vor încerca să invoce în sufletele participanților spiritul Crăciunului.

 Casa de Cultură Mihail Sadoveanu are deosibita plăcere de a invita pășcănenii pe data de 9 decembrie, începând cu ora 20.00 la un spectacol de gală. Eastern Royal Orchestra din Sankt Petersburg revine la noi în oraș cu acorduri vieneze și internaționale. Este un spectacol dedicat sărbătorilor de iarnă. Anul trecut am încheiat cu o piesă din repertoriul lui Michael Jackson, iar în acest an vom încheia cu piesele bine cunoscutei formații ABBA. Prețul unui bilet este de 80 de lei, practic am reușit să obținem cel mai mic preț din întreg turneul, ele ajungând până la 150. Sper să vindem cel puțin 200 bilete pentru a-i putea aduce pe cei din orchestră la Pașcani, ne-a declarat Samir Marcu, referent la Casa de Cultură Pașcani.

Biletele s-au pus în vânzare, iar cei interesați de acest spectacol le pot achiziționa de la Samir Marcu sau de la sediul instituției culturale.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Sâmbătă, pelerinaj de Florii în centrul Pașcaniului

Ema Roman

Învierea Domnului – cea mai veche sărbătoare creştină, sărbătoarea bucuriei

Redacția

Manifestări dedicate Mitropolitului Visarion Puiu în oraşul natal

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site