RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Economie și afaceri

Un singur agent economic interesat de activitățile comerciale pe terenul de la ștrand

Se apropie vara și ștrandul va reveni în centrul atenției pășcănenilor. În acest an, cei care vor merge să se răcorească în bazin vor putea sta și la terasă, lucru care în ultimii ani nu a fost posibil. Primăria a scos la licitație două suprafețe de teren unde ar putea fi amenajate chioșcuri sau terase. 

Din păcate, agenții economici nu se înghesuie să închirieze loturile puse la dispoziție de municipalitate. Doar unul s-a arătat interesat de această afacere.

 

  

Ieri, acesta a ridicat documentațiile de la Primărie, urmează să le completeze și să revină cu ele până la data de 16 aprilie inclusiv.  Cel mai probabil intenționează să ocupe ambele loturi de teren puse la dispoziție de Primăria Pașcani.

“Pentru închirierea celor două suprafețe de teren de la ștrand, ieri a fost data limită de achiziționare a documentațiilor în vederea depunerii lor până pe data de 16 aprilie 2018. Există două suprafețe pe care noi le-am pus la dispoziție. Este vorba despre 111 mp plus încă 111mp. Valoarea de închiriere este 66,6 lei/zi pentru suprafața de 111 mp. Până în momentul de față au fost ridicate doar două documentații în vederea completării și depunerii”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

Durata contractului este de 90 de zile, câștigătorii urmând să plătească minim 1.998 de lei pe lună. Pe cele două suprafețe de teren, agenții economici pot amenaja terase și nu vor avea voie să comercializeze băuturi alcoolice.

Tot ei se vor ocupa exclusiv de racordurile la apa și energie electrică.

Related posts

Situație revoltătoare la Dedeman! Ieșenii veniți din străinătate au luat cu asalt magazinele de bricolaj! Conflict fără precedent între angajați și șefii de magazine!

Redacția

Plafonarea adaosului comercial la unele alimente de bază ar putea fi prelungită și după 1 noiembrie

Redacția

Două firme din Paşcani, în topul celor mai profitabile din ţară

Ema Roman
Încarcă...