NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un român de 19 ani a blocat circulația trenurilor de mare viteză din Spania. Tânărul furase 600 de metri de cablu electric de pe traseu

Un tânăr român, în vârstă  de 19 ani, a fost arestat în Spania, după ce a furat 600 de metri de cablu electric de pe calea ferată. Astfel, a fost întreruptă circulația trenurilor de mare viteză pe ruta Madrid-Barcelona.

Tânărul a fost reținut, după ce inițial s-a opus arestării, iar acum este acuzat de tâlhărie, distrugere și nesupunere față de oamenii legii.

Polițiștii, care au recuperat o parte din materialul furat, nu exclud ca bărbatul să facă parte dintr-un grup organizat specializat în furturi de cupru din cabluri electrice, pe care îl vând apoi pe piața neagră, și spun că sunt posibile noi arestări în acest caz, relatează Digi 24.

Republicanii amenință cu o anchetă după perchezițiile FBI la la reşedinţa Mar-a-Lago a fostului preşedinte Donald Trump

  

09 Aug, 21:29 | Știri externe

Advertisements

Eveniment tragic în Florida în timpul unei întruniri Narcotics Anonymus. Trei persoane și-au pierdut viața în urma unui atac armat LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 165. Aproape 80.000 de soldaţi ruşi ucişi sau răniţi, potrivit Pentagonului /Estonia și Finlanda cer UE să nu mai acorde vize rușilor: „Vizitarea Europei este un privilegiu, nu un drept al omului”

09 Aug, 14:30 | Știri externe

De altfel, săptămâna trecută, un alt bărbat de naționalitate română, în vârstă de 43 de ani, a fost arestat pentru peste 20 de furturi de cablu electric în zona Valencia.

Advertisements

Din cauza furtului românului de 19 ani, circulația trenurilor de mare viteză pe ruta Madrid-Barcelona ale Renfe, societatea națională de exploatare a căilor ferate spaniole,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Advertisements
Advertisements

Related posts

Vladimir Putin mai pierde un colonel, chiar de Ziua Victoriei. Este al 40-lea militar de acest rang care moare în războiul cu Ucraina

Redacția

„Virusul Covid-19 nu va dispărea niciodată“, susțin experții britanici și francezi

Redacția

Comisia Europeană anunță amânarea negocierilor comerciale cu Australia, ca urmare a scandalului submarinelor

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site