RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un rapper rus s-a sinucis pentru că nu a vrut să meargă pe front: „Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal”

Rapperul rus Ivan Petunin (27 de ani), cunoscut ca Walkie, s-a sinucis din cauza mobilizării anunțate de Vladimir Putin în Rusia, relatează publicația MediaZona. Informația a fost confirmată chiar de iubita artistului, pe canalul de Telegram al muzicianului, unde a publicat și o scrisoare de adio adresată ei.

Cadavrul lui Petunin a fost găsit în apropierea unei clădiri înalte Krasnodar, chiar în ziua în care a lansat un nou album, potrivit Digi 24.

Anterior, Petunin a publicat un mesaj video pe rețelele sociale, în care a spus că a decis să se sinucidă din cauza mobilizării pe front.

Dieta Regelui Charles al III-lea include ceai și suc de fructe, pe care le bea în fiecare dimineață. Care sunt beneficiile acestor băuturi pentru sănătate

  

01 Oct, 16:52 | Știri externe

Cât câștigă românii șomeri care locuiesc în Spania? Indemnizația primită de la autoritățile de la Madrid este semnificativ mai mare decât în România

01 Oct, 13:09 | Știri externe

Șeful centralei nucleare de la Zaporojie a fost răpit de forțele ruse

01 Oct, 10:20 | Știri externe

„Dacă te uiți la acest videoclip, înseamnă nu mai sunt în viață. Nu pot și nu vreau să-mi asum păcatul crimei. Nu sunt pregătit să ucid pentru niciun ideal. Nu am dreptul să ridic o mitralieră și să trag în oameni”, a spus rapperul.

Petunin a spus că a făcut tratament psihiatric, ceea ce în mod normal l-ar fi scutit de armată,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

POLITICO | Statele UE au ajuns la un acord în ceea ce privește migrația. Polonia și Ungaria au votat împotrivă, iar Austria s-a abținut

Redacția

Un pensionar rus face senzație pe internet, mergând pe un skatebord ca în tinerețe. Imaginile cu el au devenit virale (VIDEO)

Redacția

O stațiune din Italia a decis să îi amendeze pe cei care merg pe străzi în costum de baie. „Îi deranjează pe localnici”

Redacția
Încarcă...