RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Un bărbat din Ucraina s-a denunţat pentru o crimă pe care nu o făcuse, pentru ca poliţiştii să-i deszăpezească strada

Imaginaţie bolnavă! Un bărbat a sunat la poliţie, spunând că l-a ucis pe partenerul mamei sale, numai pentru ca un plug de deszăpezire să treacă și pe strada lui.

Bărbatul locuieşte în Ucraina şi a inventat crima pentru ca poliţiştii să-i deszăpezească strada pe care locuieşte. Totul a avut loc sâmbăta trecută. Pentru că strada lui nu mai fusese deszăpezita şi nu ştia cum să procedeze, s-a gândit să sune la poliţie. A mizat pe ideea că poliţiştii vor veni de urgenţă să-l aresteze, iar pentru asta, bineînţeles, vor deszăpezi mai întâi calea de acces.

„În acelaşi timp, bărbatul a avertizat imediat poliţia că ar trebui să vină cu un plug de deszăpezire pentru că nu există nicio altă modalitatea de a ajunge la el”, a declarat Yuliya Kovtun, o purtătoare de cuvânt a poliţiei.

În ciuda ideii bărbatului, poliţiştii nu s-au folosit de plugul de deszăpezire, ci numai de o mașină SUV. Surpriză uriaşă la faţa locului. Când au ajuns la casa cu pricina, oamenii legii au avut surpriza să constate că, de fapt, persoana moartă trăia şi era în afara oricărui pericol.

  

„Imediat după ce au ajuns, aceştia au descoperit că rudă se afla într-adevăr în casă, dar era întreagă şi nevătămată. Nimeni nu-l atacase”, a completat purtătorul de cuvânt al Poliţiei.

Într-un final, bărbatul a recunoscut ca apelul fusese fals. Mai mult, strada cu pricina fusese deszăpezita chiar în ziua apelului fals, dar se pare că bărbatul nu era mulţumit de calitatea lucrării. Pentru fapta lui va primi o amendă în valoare de 119 grivne, adică în jur de 17 RON.

bzi

Related posts

Joe Biden şi Volodimir Zelenski au convenit, într-o convorbire telefonică, modalitățile de răspuns la acumularea militară a Rusiei

Redacția

Volodimir Zelenski a făcut schimbări în conducerea armatei. Mai multi ofițeri de rang înalt, înlocuiți la Kiev și în Donbas

Redacția

VIDEO | Ce a pățit un bărbat care și-a cumpărat o MAȘINĂ de pe Facebook. Imaginile au devenit virale

Redacția
Încarcă...