RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
IașiMagazin

Un italian conduce autobuzele din Iași (video)

La vârsta de 54 de ani, Raffaele a ales să lase în urmă peisajele pitorești ale Italiei pentru a-și urma visul în orașul Iași. Cu un trecut ca șofer de autobuz în sectorul privat, unde condițiile dificile l-au adus în punctul în care o simplă pizza în oraș părea un lux, Raffaele a decis că este momentul pentru o schimbare. Asa incepe fiecare zi de munca a lui Rafaelle Barbato, un italian in varsta de 54 de ani care s-a stabilit de ceva timp in Iasi. El lucreaza la Compania de Transport Public pe autobuze si spune ca s-a adaptat rapid noului colectiv.

Rafaelle Barbato, Sofer CTP Iasi: „In 2009 am facut casa aici in Romania, la tara. Am stat 23 de ani in Italia dupa care am decis sa vin aici. Si in Italia se strica treaba. Am incercat la CTP. M-au primit foarte bine, mi-a placut de domnii directori. Acum sunt patru zile cand lucrez singur. Cu traseele ma descurc. Nu sunt asa de grele„.

Cristian Stoica, Director CTP Iasi: „Avem un sofer angajat care a venit din Italia, s-a casatorit cu o doamna din Romania si in felul acesta a considerat ca la noi este un mod si un loc propice de a munci„.

Compania ofera cursuri gratuite pentru cei interesati de un post de sofer sau de vatman.

  

CLIC PENTRU VIDEO AICI – https://youtu.be/EnJYSh71W7g

https://telem.ro/un-italian-conduce-autobuzele-din-iasi/

Related posts

Șaptezeci și unu de bătrâni din județul Iași au fost găsiți morți în casă! Șase dintre aceștia au avut o moarte violentă

Redacția

Deputatul Petru Movila demisioneaza din functia de secretar general al PDL Iasi

Marius Parteni

Maicile lucrează la straie noi pentru Sfânta Parascheva

Redacția
Încarcă...