NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Un general american a lesinat la conferinta de presa in care vorbea de cel mai costisitor program de armament lansat vreodata (VIDEO)

General in Fortele Aeriene Americane, James Martin Jr, oferea explicatii despre viitorul avioanelor F-35 cand a inceput sa se clatine.

 

Barbatul s-a inmuiat si a pus capul pe pupitrul de la care sustinea conferinta de presa. Langa el, Carolyn Gleason, oficial responsabil de buget in Fortele Aeriene Americane, a incercat sa treaca cu haz peste moment. “Asta ti se intampla cand vorbesti despre F-35” a glumit ea.

Lesinul generalului este o metafora perfecta pentru programul F-35” au facut haz de necaz si cei de la Business Insider. F-35 este cel mai costisitor program de armament lansat vreodata de Pentagon, cu o finantare estimata la 398,6 miliarde de dolari pentru 2.443 de aparate, adica 163 de milioane de dolari pe unitate.

Presa americana a relatat in ultimii ani ca au fost risipiti foarte multi bani din cauza problemelor tehnice aparute pe parcurs la acest model. Mai multe anchete guvernamentale americane au criticat motoarele avionului F-35.

{youtube}mNJVWkPc3a0{/youtube}

Citiți articolul integral pe StirilePROTV.ro

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

Iaurtul – beneficii pentru digestie şi imunitate

Redacția

ANUNȚ LICITAȚIE PUBLICĂ E.ON

Redacția

Planurile noului guvern: Salariile majorate rămân, nu şi acordul cu FMI.

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site