RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Bătrâni purtaţi pe drumuri: Problemele de fond funciar nu au rezolvare la Primăria Paşcani!

Cererile păşcănenilor cu privire la probleme de fond funciar, cum ar fi titluri de proprietate sau moşteniri, par a fi fără rezolvare la Primăria Paşcani.

 

Doar în ultima lună, peste 40 de cetățeni au venit la sediul instituţiei, pentru a cere soluţionarea situațiilor cu care se confruntă de ani de zile.  Oamenii se plâng că nu găsesc înţelegere şi ajutor, şi sunt purtaţi pe drumuri, mulţi dintre ei fiind trecuţi de a doua tinereţe.

  

Situația oamenilor pare fără rezolvare, iar mai mult de atât administrația locală nici nu arată că vrea să le analizeze. Reporterii Actualitatea Tv au solicitat  reprezentanţilor Primăriei informații legat de zilele când sunt organizate şedinţele de fond funciar, în care ar trebui dezbătute aceste situații. Am solicitat ca aceste întruniri să fie publice, astfel ca cetățenii să poată fi prezenți.

În replică, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Cristian Menegon ne-a răspuns că nu este obligatorie informarea cetăţenilor asupra acestor ședințe și, din câte se pare, nici a presei.

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Related posts

Astăzi, ortodocşii sărbătoresc Intrarea Maicii Domnului în Biserică sau Vovidenia

Redacția

Turiștii din Costinești lasă în urma lor, zilnic, cantități uriașe de gunoaie. “Chiar e mizerie, aruncată în neştire”

Redacția

O familie cu 7 copii din Hălăucești are nevoie de ajutor, după ce casa i-a fost distrusă de un incendiu!

Oana Cordoneanu
Încarcă...