RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Uncategorized

Un bătrân din Suceava căruia i-a luat foc casa a făcut infarct şi a murit în timpul intervenţiei pompierilor

Un bătrân de 86 de ani, din comuna suceveană Dorneşti, a murit, joi, în urma unui stop-cardio-respirator, în timp ce pompierii acţionau pentru stingerea incendiului care îi cuprinsese gospodăria, transmite corespondentul.

  

 

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, pompierii din Rădăuţi, Siret şi din cadrul Serviciului voluntar din Dorneşti au intervenit, joi, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la locuinţa unui bătrân din localitate.

Pe timpul intervenţiei, lucrătorii Serviciului Judeţean de Ambulanţă Suceava l-au preluat pe proprietar, în vârstă de 86 de ani, care a suferit un stop cardio-respirator, pe fondul unei afecţiuni cronice, dar, în pofida manevrelor de resuscitare, bărbatul a fost declarat mort.

Citește articolul integral pe Gandul.info

Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Patimile spaniolilor cuceritori. Cum i-au pedepsit aztecii pe conchistadori. O descoperire terifiantă făcută după 500 de ani

Răzvan Grecu

De ce nu reuşesc autorităţile să dezlege misterul infecţiei care i-a adus pe copiii din Argeş în pragul morţii. Ministrul Sănătăţii: „Continuăm investigaţiile”

Redacția

Primăria Heleșteni – Campanie “O comună curată”

Redacția
Încarcă...