NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Tătăruşi a fost găsit fără suflare la volanul maşinii sale, aflată într-un şanţ

Şi-a găsit sfârşitul la volanul maşinii sale. Un bărbat din comuna Tătărusi, în vârstă de 56 de ani, a fost descoperit fără suflare, sâmbătă seara, de un consătean. Descoperirea a fost făcută puţin după miezul nopţii. Bărbatul se afla într-o maşină, foarte aproape de un şanţ.


La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Ambulanţă. Din păcate, medicul nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Oamenii legii au deschis un dosar penal si continuă verificările pentru a stabili cum s-a produs nefericitul eveniment.

„La data de 4.04, la ora 00:40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat pe DJ 208F în satul Pietrosu. S-au deplasat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar pe examinarea exterioară a cadavrului nu s-au evidenţiat urme de violenţă pe corp. S-a dispus necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauza a fost întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

 

  
Advertisements

Related posts

IMAGINI: CUTREMURĂTOR! Minutele fatidice dinaintea prăbușirii elicopterului SMURD

Redacția

Un pășcănean a divorțat de soție și s-a spânzurat în fața ușii fostei soacre

Oana Cordoneanu

Răfuielile interlope, scăpate de sub control? Luptă cu săbii prin tot oraşul, de la poker

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site