NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Un bărbat din Tătăruşi a fost găsit fără suflare la volanul maşinii sale, aflată într-un şanţ

Şi-a găsit sfârşitul la volanul maşinii sale. Un bărbat din comuna Tătărusi, în vârstă de 56 de ani, a fost descoperit fără suflare, sâmbătă seara, de un consătean. Descoperirea a fost făcută puţin după miezul nopţii. Bărbatul se afla într-o maşină, foarte aproape de un şanţ.


La faţa locului a fost solicitat un echipaj de la Ambulanţă. Din păcate, medicul nu a mai putut face nimic pentru a-l salva pe bărbat. Oamenii legii au deschis un dosar penal si continuă verificările pentru a stabili cum s-a produs nefericitul eveniment.

„La data de 4.04, la ora 00:40, poliţiştii au fost sesizaţi prin apel la 112 despre faptul că un bărbat în vârstă de 56 de ani a fost găsit decedat pe DJ 208F în satul Pietrosu. S-au deplasat la faţa locului, au constatat că cele sesizate se confirmă, iar pe examinarea exterioară a cadavrului nu s-au evidenţiat urme de violenţă pe corp. S-a dispus necropsia cadavrului în vederea stabilirii cauzei decesului. În cauza a fost întocmit dosar pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă”, ne-a declarat Anca Vijiac, purtător de cuvânt IPJ Iaşi.

 

Advertisements
Loading...

Related posts

Traficul de droguri va fi pedepsit mai dur

Redacția

NU TE CUNOSC, NU TE PRIMESC!

Redacția

Sute de italieni, furaţi printr-o metodă incredibilă de la Iaşi. Au cardurile golite

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site