NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Un bărbat a vrut să se arunce de pe clădirea Primăriei din Pașcani

 

Astăzi, în jurul orei 10.30, echipele de intervenție au fost solicitate să se deplaseze la Primăria Pașcani, acolo unde un bărbat s-a urcat pe cladirea administrației locale,  amenințând că se va arunca în gol.

Reprezentanți ai Pompierilor sosiți la fața locului l-au ținut de vorbă, iar un polițist a reușit să-l prindă și să-l dea jos de pe marginea clădirii.

 A fost încătușat și băgat într-o mașină de Poliție, apoi transportat la Spitalul Municipal Pașcani. Bărbatul țipa: dreptate, hoților, la pușcărie.

”A depus la noi mai demult mai multe dosare, probabil că nu i-a convenit ce răspunsuri a primit. Acum este pentru ajutor social, însă nu se încadrează pentru că are o indemnizație acordată pentru persoanele persecutate pe motive politice și etnice, în valoare de 599 lei. Ajutorul social pentru o personă este în valoare de 142 de lei, iar pentru două , pentru că spune ba că este împreună cu soția, ba nu este, este în valoare de 255 lei, deci nu se încadrează la ajutorul social”, ne-a precizat Adrian Hariga,  șef Serviciu Asistență Socială.

În urmă cu câțiva ani a fost la audiențele susținute de primarul Dumitru Pantazi și a cerut să fie eutanasiat. A rămas fără un loc de muncă, nu are o locuință și bani de mâncare. 

La alte audiențe, a cerut primarului sprijin pentru că doreşte să îşi întocmească un dosar de emigrare în altă ţară sub formă de azil politic. 

Advertisements
Loading...

Related posts

Şomajul în continuă scădere la nivelul judeţului Iaşi

Ema Roman

Inspectoratul Școlar Județean Iași implică directorii și profesorii în dezvoltarea de programe interactive și de studiu individual pentru elevi

Redacția

Un veteran de război din Pașcani a împlinit astăzi 100 ani!

Marius Parteni

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site