RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ucraina raportează un atac asupra unui pod din Crimeea şi succese în apropiere de Bahmut

Ucraina a anunţat că a atacat cu succes un pod terestru spre Crimeea, anexată de Rusia, şi că a făcut progrese şi în apropiere de Bahmut, un oraş din est, relatează DPA, preluată de Agerpres.

Sâmbătă dimineaţă, podul Ciongar, care leagă Crimeea de regiunea continentală Herson, a fost atacat şi avariat, a informat departamentul de comunicare strategică al armatei ucrainene.

Comandantul rus de ocupaţie din Herson, Vladimir Saldo, a semnalat anterior atacuri cu rachete ucrainene asupra liniei de cale ferată, dar a afirmat că toate cele 12 proiectile au fost respinse. Informaţiile nu au putut fi iniţial verificate în mod independent.

Podul Ciongar, o rută de aprovizionare cheie pentru armata rusă, a mai fost atacat şi avariat de forţele ucrainene în luna iunie.

  

Ministrul adjunct ucrainean al apărării Anna Maliar a declarat pe Telegram că armata ucraineană avansează ”treptat,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

CTP, după scandalul din Parlament: „Vă rog să vă gândiţi ce s-ar petrece într-o Românie guvernată de AUR. Împreună cu USR PLUS”

Redacția

Primarul din Corbeanca, arestat preventiv în dosarul în care DNA îl acuză că ar fi luat mită patru milioane de euro

Redacția

Fostă pacientă la Suceava: Eu și alți pacienți am fost externați noaptea, fără să facem al doilea test. Diagnosticul a venit după

Redacția
Încarcă...