RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Național

Ucraina, prima adversară a României la EURO, a făcut egal cu Germania, în amicalul jucat la Nuremberg

Echipele naționale de fotbal au început pregătirile pentru EURO 2024, turneu final la care va participa și România. La Nuremberg, pe stadionul Max Morlock, Germania a încheiat la egalitate meciul amical cu Ucraina, scor 0-0, cea din urmă fiind prima adversară a tricolorilor la campionatul european de fotbal.

În celelalte partide ale zilei, Anglia a învins-o categoric pe Bosnia și Herțegovina, scor 3-0, Croația a obținut același rezultat în fața Macedoniei de Nord, în timp ce Scoția a câștigat partida contra celor din Gibraltar, scor 2-0.

De subliniat este că Ucraina și-a ales un adversar redutabil pentru meciul de pregătire, în timp ce România a preferat să joace amicale cu două țari care nu s-au calificat la EURO 2024 – Bulgaria și Liechtenstein.

Echipa naţională de fotbal a României întâlneşte Bulgaria şi Liechtenstein, marţi (ora 21:30), respectiv vineri (ora 21:00), ambele pe Stadionul Steaua din Capitală, în ultimele partide test înaintea participării la EURO 2024.

  

La turneul final al Campionatului European din Germania (14 iunie-14 iulie), România va face parte din Grupa E, alături de Ucraina, Belgia şi Slovacia.

Editor : Liviu Cojan

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Județele în care nu s-a mai înregistrat niciun caz nou de coronavirus în ultimele 24 de ore

Redacția

Agenția Internațională a Energiei: Reducerile de producţie ale OPEC+ vor afecta piaţa petrolului în trimestrul patru din 2023

Redacția

Ciolacu, de Ziua NATO: România și-a consolidat profilul de aliat responsabil

Redacția
Încarcă...