RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Internațional

Ucraina: O femeie a incendiat un tanc rusesc cu un cocktail Molotov | FOTO, VIDEO

Pe internet apar tot mai multe imagini din cadrul conflictului armat din Ucraina, imagini care arată că localnicii folosesc tot ce au la îndemână pentru a lupta împotriva militarilor ruși care le-au invadat țara.

Pe Twitter a apărut o înregistrare care o arată pe o femeie, aflată într-o mașină, care aruncă un cocktail Molotov într-un tanc al forțelor ruse, informează Antena 3.

În videoclip se vede cum femeia, care se află pe scaunul din dreapta șoferului, aruncă sticla incendiară către tancul rusesc în timp ce mașina în care se află trece pe lângă acesta.

Cocktailul Molotov ia foc imediat și cuprinde tancul, dar și mâna dreaptă a femeii. Ulterior, filmarea este întreruptă, așa că nu este clar ce s-a întâmplat după, dar cel mai probabil aceasta a suferit arsuri.

Advertisements
  

While Russians are too scared to protest, Ukrainians are throwing molotov cocktails at enemy tanks. pic.twitter.com/53Z3pBkVhZ

— Anastasiia Lapatina (@lapatina_) February 28, 2022

Recent, imagini cu un grup de femei din Ucraina care s-au mobilizat și prepară cocktailuri Molotov pentru a întâmpina trupele Rusiei au făcut înconjurul internetului.

Advertisements

În Dnipro,

 » Citește continuarea pe pagina autorului

Related posts

Adolescentă de 14 ani, suspectată că a angajat asasini pentru a-i UCIDE mama. Cum a fost găsit cadavrul femeii

Redacția

VIDEO | Imagini emoționante într-un oraș din Ucraina. Zeci de oameni au îngenuncheat la vederea unui convoi care aducea de pe front cadavrele soldaților ucraineni

Redacția

Ministrul Petrolului din Iran i-a îndemnat pe cetățeni să se îmbrace mai bine pentru a consuma mai puţin gaz cu încălzirea

Redacția
Încarcă...