NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Actualitatea satelor

Trupa Alb-Negru și Mioara Velicu la „Ziua comunei Moțca”

Duminică, 19 August 2012,  în comuna Moțca din județul Iaşi vor avea loc manifestările prilejuite de ediția a doua , a sărbătorii ,, Ziua comunei Moțca-Ȋntâlnire cu fii satului “.

Advertisements

Cu un buget mai mult decât restrâns ,dar cu dorinţa de a continua un eveniment care s-a dovedit a fi un prilej de reîntâlnire a fiilor acestei localitãţi, primăria comunei împreună cu Consiliul Local Moţca şi sc ,, Magnesia Management” srl IAȘI , organizatorul acestor evenimente , încearcă să ofere cetățenilor comunei şi bineînțeles oaspeților acestora ,câteva ceasuri plăcute care să-i facă să uite de necazurile de zi cu zi . Sãrbãtoarea va fi deschisã la orele 11.00,în curtea Muzeului Satului din comuna Moţca cu o lansare de carte a cunoscutului om de culturã Petru Frăsilă  ,care va lansa volumul ,,Viaţa pe tabla de şah- Jurnalul unei sãptãmâni de foc” editat în acest an la editura Timpul din IAŞI .  În continuare , în aceeaşi locaţie vor avea loc discuţii privind propuneri despre dezvoltarea durabilã a comunei Moţca .    Totodatã participanţii vor avea posibilitatea vizitãrii unei miniexpoziţii cu lucrãri ale elevilor şcolilor din localitate.  Activitățile vor continua pe terenul de sport din localitate cu momente artistice  susţinute de artiști locali care vor fi urmate de recitalurile unor artiști consacraţi : Iurie  Levcic, Mioara  Velicu și Ansamblul de dansuri folclorice ,,Doina Carpaţilor” , seara fiind încheiatã de Alb-Negru și un foc de artificii .  Atmosfera de sărbătoare va fi întreținută de comercianți ambulanți  cu  mici , bere şi alte produse alimentare precum şi de un mic parc de distracții , se arată într-un comunicat de presă primit pe adresa redacției noastre.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                    

Citește și:{loadposition articlescategoryload}

  
Advertisements
Advertisements

Related posts

Primăria din Stolniceni Prăjescu va funcționa într-un dispensar

Redacția

Momente memorabile la Vânători! Un veteran de război a fost omagiat de întreagă comunitate la împlinirea venerabilei vârste de 100 de ani! (VIDEO)

Marius Parteni

Saracia a pus stapanire pe comunitati intregi din judetul Iasi. Din cauza datoriilor uriase acumulate in timp, unele localitati s-au trezit cu energia electrica intrerupta

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site