NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Triunghi amoros: iubita a înjunghiat amanta în timpul sexului

O femeie de 39 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor după ce a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei.

 

Mariana Amariei a formulat apel împotriva sentinţei de condamnare, procesul ei urmând a se relua în perioada următoare. Potrivit motivării primei instanţe fapta comisă de Amariei a avut loc pe 28 ianuarie 2018. La acel moment, femeia avea o relaţie de cuncubinaj cu un bărbat, având o relaţie bună şi cu cea pe care avea să o înjunghie. În ziua agresiunii, amanta a consumat alcool chiar împreună cu Amariei şi concubinul ei.

Spre seară, cei doi amanţi au ajuns la casa bărbatui în timp ce Mariana Amariei a mers la un magazin. În scurt timp, agresoarea a ajuns şi ea la domiciliu şi i-a găsit pe cei doi în timp ce se pregăteau să întreţină raporturi sexuale. Nervoasă, Amariei a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei. Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici, însă procurorii au concluzionat că viaţa ei i-a fost pusă în pericol.

Sursa Ziaruldeiasi.ro

Advertisements

Related posts

Iașul pierde din start cursa finanțării unui tren metropolitan sau a unui metrou

Redacția

Grădina Botanică din Iaşi este gazda unei expoziţii de plante exotice

Redacția

Ploile şi furtunile din ultima perioadă au afectat programul de zbor pe Aeroport

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site