RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Iași

Triunghi amoros: iubita a înjunghiat amanta în timpul sexului

O femeie de 39 de ani din judeţul Iaşi a fost condamnată la patru ani de închisoare cu executare pentru tentativă la omor după ce a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei.

 

Mariana Amariei a formulat apel împotriva sentinţei de condamnare, procesul ei urmând a se relua în perioada următoare. Potrivit motivării primei instanţe fapta comisă de Amariei a avut loc pe 28 ianuarie 2018. La acel moment, femeia avea o relaţie de cuncubinaj cu un bărbat, având o relaţie bună şi cu cea pe care avea să o înjunghie. În ziua agresiunii, amanta a consumat alcool chiar împreună cu Amariei şi concubinul ei.

  

Spre seară, cei doi amanţi au ajuns la casa bărbatui în timp ce Mariana Amariei a mers la un magazin. În scurt timp, agresoarea a ajuns şi ea la domiciliu şi i-a găsit pe cei doi în timp ce se pregăteau să întreţină raporturi sexuale. Nervoasă, Amariei a luat un cuţit şi a înjunghiat-o pe amanta concubinului ei. Victima a fost transportată la spital şi a fost salvată de medici, însă procurorii au concluzionat că viaţa ei i-a fost pusă în pericol.

Sursa Ziaruldeiasi.ro

Related posts

Percheziții la Opera Națională din Iași privind presupuse fraude financiare. Directoarea Beatrice Rancea, dusă la audieri

Redacția

Bilanţ după o lună de cursuri, în județul Iași: 131 de profesori şi elevi au COVID

Oana Cordoneanu

Doi copii terorizați de tată și-au făcut bagajele și din câmp au sunat la 112

Redacția
Încarcă...