RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Eveniment

Trei zile de sărbătoare la Târgu Frumos

Orașul Târgu Frumos a sărbătorit în perioada 3-5 mai, prima ediție a ”Festivalului Tradițional”.  Localnicii au intrat în atmosfera de sărbătoare printr-un program deosebit, care a inclus concerte de muzică populară, ateliere ale meșterilor populari, cât și produse tradiționale.

 

  

Evenimentul a debutat  vineri, 3 mai, începând cu ora 17.00, în Parcul central din Târgu Frumos . Astfel, pe scena special amenajată au urcat artiștii: Marcela Bahrin, Andrei Balan, Robert Damian, Ionel Padurariu și Dorel Ionel. Sâmbătă, 4 mai, atmosfera a fost întreținută de Mădălina Hîlborea, Beatrice Duca, Dănuț Onoiu, Dorin Iftime, Sergiu Grăunte și Constantin Bahrin.

Ultima zi, pe 5 mai, pe scena primei ediții a ”Festivalului Tradițional” au evoluat artiștii: Iosif Harpa și Alondra Ursache, Diana Penciuc și Amalia Șarpe, Florentina Vezătiu, Maria Costioaia, Cristinel Iordăchioaia, Nicu Jigolea și Silvia Zagoreanu.

Evenimentul  a adus voie bună în rândul târgoveților, care au participat în număr mare la spectacolul de muzică populară și târgul de tradiții și obiceiuri românești
 

 

Related posts

Doi pășcăneni au reprezentat municipiul, la Huși, în cadrul unei competiții de șah (FOTO)

Iulia Huțanu

A trecut la Domnul pr. Anton Despinescu

Redacția

Ziua Iei va fi marcată de Colegiul Tehnic ”Unirea”. Concurs cu premii, marș al cămășii portului popular

Redacția
Încarcă...