NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
AdministrațieIași

Trei pasaje vor fi construite pentru fluidizarea traficului la Podu Iloaiei și Lețcani

Astăzi, 11 ianuarie, a avut loc o conferință de presă susținută de președintele consiliului județean Iași, Costel Alexe. În cadrul conferinței a fost anunțat faptul că în Podu Iloaiei și Lețcani se vor realiza un pasaj subteran și doua pasaje supraterane. Astfel pasajul subteran din Podu Iloaiei care va servi la fluidizarea traficului rutier va fi construit în fața primăriei orașului.

Procedura de licitație privind studiul de fezabilitate și indicatorii economici va fi publicată la finalul lunii ianuarie 2023. Proiectul va fi finanțat prin PNRR.

Pasajul suprateran va fi amplasat în intersecția cu calea ferată de la Lukoil, acesta este aprobat prin PNRR cu finanțare de la Banca Europeană de Investiții.

Advertisements

“La Lețcani, pasajul suprateran va fi amplasat în intersecția cu calea ferată spre comuna Dumești. Aceste pasaje supraterane nu fac altceva decât să fluidizeze traficul si sa rezolve problema accidentelor rutiere” a precizat Costel Alexe, președintele Consiliului Județean Iași

Advertisements
  

bzi.ro

Advertisements
Advertisements

Related posts

IRO a cumpărat un „cabinet imagistic pe roţi” cu care va depista cancerul la sân în toată Moldova

Redacția

La sfarsitul saptamanii se distribuie banii de la Guvern, in comunele din Iasi

Redacția

Costăchescu de la West Moldavia:„Am fost pus să plătesc o carte funciară pentru terenul de lângă Capelă”!Reprezentantul firmei de cadastru: „Solicitarea este a Primăriei și ea va achita costurile”!

Răzvan Grecu
Încarcă...