RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Administrație

Treabă de mântuială girată din Primărie! Noul sediu al Bibliotecii Municipale blocat din cauza sursei de căldură

Recepția finală a lucrărilor la noul sediu al Bibliotecii Municipale mai întâmpină un obstacol. Unul care ar fi putut fi prevenit dacă la realizarea proiectului tehnic al investiției cei care l-au avizat erau mai atenți şi conectaţi la situaţiile actuale.

 

  

Mai exact, lucrările la noul sediu nu au putut fi recepționate din cauza faptului că locația era prevăzută să fie conectată la sistemul public de alimentare cu agent termic. Asta în condiţiile în care nici un locatar al blocului G1A, nu mai este branşat la sistemul public. Problema a apărut când când s-a dorit punerea în funcțiune a instalației de încălzire.

Acum urmează să fie realizat un proiect pentru dotarea sediului cu centrală termică, fapt ce amână punerea în funcțiune, pentru alte câteva luni.

“A mai apărut o problemă. E vorba de instalarea unei centrale termice pe gaz. În proiect a fost prins ca partea de agent termic să fie furnizată de cei de la RAGCL, însă în blocul respectiv agentul termic este furnizat de centralele termice ale celor care locuiesc acolo. Trebuie să dotăm și noi biblioteca cu o centrală termică proprie. S-a primit un aviz în acest sens, urmează să fie realizat un proiect și documentația aferentă pentru realizarea lucrărilor”, ne-a precizat Cristian Menegon, purtătorul de cuvânt al Primăriei Pașcani.

În luna noiembrie 2018 recepția lucrărilor era anunțată pentru mijlocul lunii decembrie 2018, dar termenul a fost din nou depășit.    

Lucrările la noul sediu al Bibliotecii Municipal sunt realizate de

 Termenul de finalizare a lucrărilor a fost amânat de trei ori până în prezent.

Related posts

Concurs de angajare la Primărie: Cinci posturi libere la serviciul de Seră

Ema Roman

Axa Iaşi-Suceava a “pocnit“ în alte două locuri: s-a interpus o mită de 40.000 de euro

Redacția

Lucrările la Barajul HidroEnergetic Lunca Pașcani au fost reluate!

Marius Parteni
Încarcă...