NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tone de produse alimentare pentru persoanele defavorizati din judetul Iasi

In mai multe localitati din judetul Iasi s-a inceput distributia produselor alimentare provenite de la Uniunea Europeana si care vor ajunge la persoanele defavorizate.

In afara municipiului Iasi, produsele alimentare au ajuns in Targu Frumos, Harlau si Podu Iloaiei, dar si in comunele Braesti, Ceplenita, Cotnari, Dagata, Dumesti, Tansa si Tatarusi. In aceasta perioada, persoanele defavorizate isi vor primi produsele la care au dreptul, acestea urmand a fi distribuite de reprezentantii fiecarei primarii in parte. Peste 150 mii de ieseni vor beneficia si anul acesta de produse alimentare distribuite gratuit de la Uniunea Europeana. În cadrul programului, la Iasi vor fi distribuite ca ajutoare alimentare: faina, malai, paste fainoase, ulei, zahar, conserve din carne de porc, conserve din carne de vita în suc propriu si conserve cu pateu de ficat. De aceste produse vor beneficia persoanele care se incadreaza in prevederile Legii nr. 416/2001 privind venitul minim garantat, pensionarii cu venituri sub 400 lei, somerii si persoanele cu handicap.

sursa www.bzi.ro

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

 

Advertisements

Related posts

Rompak a adus bucurie pe chipurile copiilor în ajun de Moş Nicolae

Ema Roman

Infarctul, amenințare și pentru tineri. Pășcănean transportat cu elicopterul la Clinica de Chirurgie Cardiovasculară

Oana Cordoneanu

Patriarhul Daniel: Dumnezeu nu se lasă batjocorit. Când comuniștii au interzis închinarea la sfintele moaște, regimul a căzut

Redacția

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site