RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Social

Tichete sociale de la Crucea Roșie, pentru persoanele nevoiașe din Pașcani și suburbii

Crucea Roșie vine în sprijinul câtorva zeci de persoane nevoiașe din Pașcani și suburbii. Astăzi, la sediul Primăriei  au fost împărțite tichete sociale.

În total sunt un număr de 40 de persoane care beneficiază de această acțiune umanitară. Valoarea unui tichet social este de 50 lei, iar fiecare a primit câte unul. Beneficiarii își pot cumpăra alimente din magazinele unde primesc bonuri valorice.    

 „Primăria Pașcani a întocmit tabelele cu beneficiarii. Noi  am verificat o parte din ei, lista este foarte obiectivă, am ales pe cei mai necăjiți . Distribuirea tichetelor sociale se face pe bază de tabel, buletin de identitate și semnează fiecare. Avem 40 de beneficiari, astăzi s-au prezentat 20”, ne-a declarat Viorel Pâslaru, reprezentant Filiala Crucea Roșie Pașcani.  

  

 FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015

{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

 Programul a fost iniţiat în urmă cu patru ani la nivel naţional. Din rezervele Societăţii Crucea Roşie sunt ajutaţi la început de an cei mai vulnerabili români.

 „Astăzi am distribuit tichete valorice din partea Crucii Roșii, filiala Iași și Pașcani . Tabelul cu beneficiarii a fost întocmit de Compartimentul Asistență Socială din cadrul Primăriei Pașcani, în colaborare cu Crucea Roșie. Încercăm an de an să fim alături de oamenii vulnerabili din punct de vedere social și financiar și îi sprijinim”, ne-a precizat Florin Mihăieș, purtător de cuvânt Filiala Crucea Roșie Pașcani.   

 Citește și: {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Livia, fata din Paşcani cu cancer Hodghin, pleacă astăzi la Bucureşti

Redacția

Tragedie în Franța. O româncă, medic anestezist, s-a sinucis la spitalul în care lucra

Redacția

Blocaj pe strada Gării!

Ema Roman
Încarcă...