RCAST.NET
NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

Normele de convieţuire socială sunt încălcate săptămânal de tineri. Amendați pentru că au consumat alcool în parcul Municipal Pașcani

Patrulele agenților Poliției Locale continuă să sancționeze comportamentul inadecvat al tinerilor pășcăneni care sfidează legea. Patru tineri din Pașcani au fost amendați cu câte 100 lei, pentru că au încălcat legea și au consumat băuturi alcoolice în spații publice.  

 

“La data de 28 ianuarie 2015, în jurul orelor 00.30, numiții Constantin Badea și Constantin Pavel din municipiul Pașcani, precum și Andreea Nistor și Mihaela Oprea din comuna Hărmănești au fost depistați în Parcul Municipal în timp de consumau băuturi alcoolice într-un loc public. Conform Legii 61/ 1991 pct. 23 au fost sancționați cu o amendă în cuantum de 100 lei”, ne-a declarat Vasile Avasiloaie, comandantul Poliției Locale.

  

FĂ O NOMINALIZARE PENTRU GALA ACTUALITATEA TV 2015
{module FĂ O NOMINALIZARE PENTRU Gala Actualitatea TV 2015}

Astfel, din păcate, Legea 61/ 1991 reprezintă cea mai ușoară lege aplicată de polițiști, folosită pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice.  Menționăm că săptămânal zeci de tineri din Pașcani sunt amendați de către agenții Poliției Locale pentru perturbarea liniștii publice, precum și pentru consumul de alcool în spațiul public.

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Related posts

Examenul pentru permis auto ar putea avea patru probe: teorie, poligon şi traseu ziua şi noapte

Redacția

Un bărbat din Hărmănești a murit în remorca unui tractor

Oana Cordoneanu

Amendă usturătoare pentru un bărbat care s-a urcat beat pe moped

Redacția
Încarcă...