NewsPascani.com Pașcani, Târgu Frumos, Iași
Poliție

O mașină în care se aflau patru tineri a intrat sâmbătă noaptea în gardul unei gospodării! Proprietarul l-a imobilizat și predat poliției pe șoferul beat! (Video)

Un bărbat de pe strada Unirii s-a trezit în toiul nopții după ce o mașină scăpată de sub control i-a distrus gardul gospodăriei. Vasile Irimia a povestit reporterilor NewsPascani.com că fost trezit de o bufnitură în noaptea de sâmbătă spre duminică. A ieșit în curte și a văzut un autoturism care intrase în gardul ce împrejmuiește proprietatea sa.

 

„Era ora două dimineața. Când am ieșit șoferul, unul Chelariu voia să fugă. În mașină erau patru tineri toți beți. Am chemat polițiștii, iar acum sper să mi se repare gardul de către cel vinovat” a declarat păgubitul.

  

Din imaginile surprinse de cameramanul Actualitatea TV rezultă că pasagerul din dreapta șoferului a scăpat ca prin minune, după ce parbrizul a fost străpuns în dreptul său de o scândură.

Șoferul mașinii marca Ford, care era venit din Italia de o săptămână de zile, circula cu viteză și a pierdut controlul într-o curbă.  În acel loc în urmă cu câțiva ani a mai avut loc un accident rutier asemănător, o mașină marca Dacia oprindu-se într-un copac.

{flv}diverse/accident_unirii{/flv}

Citește și {loadposition articlescategoryload}

Advertisements

Related posts

ADN-ul cuţitarului din Ruginoasa va ajunge în baza de date judiciară

Redacția

Tentativă de înșelăciune eșuată în comuna Hărmănești

Teona Gherasim

Accident rutier cu două autoturisme, la ieșirea din Pașcani

Oana Cordoneanu

Lasă un comentariu

* Comentând aici sunteți de acord cu stocare datelor dumneavoastră pe acest site